KiddiCode Suomeksi – KOODAUS-STARAT KE

£174.00

OPETTELE KOODAUSTA SUOMEKSI!

Tämä on JATKOTASON klubi.

Kesto 11 viikkoa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Jatka koodausta Luupin, koodausrobottimme, kanssa! KiddiKoodarisi on nyt KoodausStara, sillä hän on suorittanut 5 tasoa ja osaa kaikki koodauksen peruskäsitteet. Hieno suoritus! Tällä jaksolla lapset saavat itse toivoa millaisia ohjelmia koodaamme ja suunnittelemme tunnit heidän toiveidensa ja taitojensa mukaisesti.

Koodaamme Python-koodikielellä. Pythonin oppiminen auttaa ymmärtämään myös muita koodikieliä. Koodaus on täynnä Ahaa-elämyksiä, kun lapsesi näkee miten koodi toimii käytännön maailmassa.

Tämä jatkokurssi soveltuu monikielisille suomalaislapsille, jotka ovat osallistuneet taso 5 klubiimme. Löydät tietoa eri tasoista täältä.

 

PÄIVÄ & AIKA- Klubi jatkuu keskiviikkoisin. Kesto  on 11 vkoa 10.1. – 27.3.2024 (Talviloma 14.2. EI klubia).

  • 17:00(UTC+1) UK, Irlanti, Portugali
  • 18:00(UTC+2) Keski-Eurooppa, Skandinavia
  • 19:00(UTC+3) Suomi, Itä-Eurooppa

KESTO- 55-60 min/vko.

KLUBIN EDUT-

  • Kannustaa lastasi käyttämään suomea puheessa ja kirjoittamisessa.
  • Koodaus parantaa loogista päättelykykyä.
  • Parantaa matematiikkaa ja oikeinkirjoitustaitoja.
  • Harjoittaa tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä.
  • Antaa lapsellesi hyödyllisen taidon tulevaisuutta varten.

Pääsykoodi Zoomiin lähetetään viimeistään viikkoa ennen klubin alkua. Jos et ole saanut liittymisohjeita siihen mennessä, tarkista ystävällisesti roskapostisi. Ota yhteyttä, jos ohjeet eivät siltikään löydy, niin autamme sinua pääsemään alkuun.

TERVETULOA KOODAAMAAN!

P.S. VOIT NYT REKISTERÖITYÄ SAAMAAN WHATSAPP MUISTUTUKSEN ENNEN TUNNIN ALKUA- EI ENÄÄ UNOHTUNEITA TUNTEJA! Muista lisätä puhelinnumeromme  +447789896229 kännykkääsi, jotta muistukset tulevat perille.